Ganoterápia.

Nyilatkozat: 
A videókban elhangzó tények és állítások nem a DXN hivatalos állításai . Ezért a DXN céget nem terhelik semilyen jogi felelőségek .
A videokon egy a DXN-től  független személy több mint nyolc éves tapasztalatai hangzanak el a DXN termékek terápiás alkalmazásairól.
Ezek az információk nem alkalmazhatók sem diagnosztizálásra, sem betegségek kezelésére és gyógyítására. 
A bemutatott információk csak tájékoztató jellegűek és nem az a céljuk , hogy helyetesítsék  a szakképzet orvosi vizsgálatokat , tanácsokat és eljárásokat.

Kedves látogató , azt se feledd , mint ahogy a kezünk öt újja sem egyforma, az emberek szervezeti felépítése is külömböző, ezért nem biztos és az információk sem garantálják, hogy mindekinél azonos reakciókat vált ki a Ganoterápia.

Midenek ellenére a Ganoderma (pecsétviaszgomba) a Gyógynövények királynője és minden emberi szervezetre pozitívan hat.

A ganoterapeuta bemutatkozása.Betegségek kialakulása.Amit egy táplálék kiegészítőnek tudnia kell.Ciszták veszélye.Egézséges életmód.A DXN termékek lényege.A DXN termékek szépsége.Milyen kortól ajánlott a Ganoderma fogyasztása.DXN termékek - GL és RGDXN termékek - SpirulinaDXN termékek - CordycepsDXN termékek - CordypineDXN termékek - MorinzhiDXN termékek - Oroszlánsörény gombaEsettanulmány - Cukorbeteg üszkösödő lábbal.Esettanulmány - Hepatitis B
Esettanulmány - Nyelv és nyirokrákEsettanulmány - Leukémia Jane fiának a barátja